Beoordelingen van Sultan Pizzeria Krimpen aan de Lek

Recente recensies van Sultan Pizzeria Krimpen aan de Lek

5 sterren na 169 reviews

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza!!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de pizza’s deze keer erg lang gebakken waardoor de korst en een gedeelte van de pizza zelf aangebrand was. Jammer, is niet wat we gewend zijn

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere pizza's, en netjes op tijd bezorgd.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,supergoed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en geen lange wachttijden

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals alle keren Geweldige zaak met lekker eten

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's 1e keer besteld en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizzeria, meerdere keren iets besteld. Calzone goed gevuld met groenten en vlees. Doner schotel lekker gekruid, patat goed knapperig. Bezorging elke keer prima op tijd. Deze pizzeria is aan te bevelen.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en heerlijk gegeten!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer een grote döner schotel besteld en dit is absoluut een aanrader. Wij komen zeker terug voor een nieuwe bestelling!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging,het eten was heerlijk en ook veel Voor herhaling vatbaar

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Blij met zo'n zaak op het dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, heerlijke pizza gehad. Turkse pizza was echter koud, en zat nagenoeg geen knoflooksaus op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip van de mixed grill was veel te droog waardoor we deze niet hebben kun opeten. Meer dan voldoende patat.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza . Ga zeker vaker bestellen .

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld, het was op tijd klaar, een mooie hoeveelheid en vooral de doner was erg lekker!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat heel veeeel kip op mijn pizza kon je denk ik wel een hele andere maaltijd van maken. Ook zat er geen tomaat en bijna geen ui op mijn pizza, terwijl dit er wel op hoorde te zitten. Waarschijnlijk was de tomaat en ui op ofzo. Maar zeg dat dan en laat mensen geen pizza bestellen. Bezorging was wel snel.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Warm en mooi op tijd.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega veel eten Een aanrader de Sultan Special Zeer veel friet en een broodje durum met zeer veel vlees en nog frisdrank naar keuze Dat krijg je niet op in je eentje Top zaak voor de omgeving erbij Wij zijn blij !!!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goed warm, was heerlijk. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza en geweldige service die me er op wezen dat ik teveel had betaald! Eten was er snel, niet vet gebakken en heerlijke smaak. We gaan vaker bestellen!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heel erg lekker ik had een 4 kazen pizza je proeft dat er pizza echt vers is en is heel royaal belegt

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus te dun waardoor haast geen smaak. Bezorging 15 minuten te laat.

, 25-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, en razend snel bezorgd.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en heerlijke pizza's.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en goed warm/heet

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wordt in grote porties gemaakt, je hebt achteraf een goed verzadigd gevoel. Ze zijn super vriendelijk! (TIP Sultan Pizzeria : alleen even goed controleren wat er besteld is, voor voorkomen van foutjes. Ik had een pita kaas hawaii besteld en kreeg een pita ham kaas. Vind ik ook lekker, dus maakt niet uit. Maar is zonde. En misschien eerst bellen of een bestelling eerder kan ipv maken en dan bellen. Is fijn voor de kosten voor jullie en voor voedselverspilling ivm opnieuw maken van de bestelling.)

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker .

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat een beetje hard, maar Lekker veel shoarma in de standaard kapsalon shoarma.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super eten

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En lekker snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was heel vriendelijk echter ca. 20 minuten later dan het aangegeven tijdstip en het eten was lauw. Helaas.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alles lekker vers. En snel bezorgd. Ook niet duur. broodje hete kip was wel echt hele hete kip. Me vriend is wel wat gewend maar hij had moeite om hem op te eten. Heeft de helft helaas moeten laten staan zo heet was het. Maar hij vond het wel Lekker. We bestellen snel weer bij jullie.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige mensen, lekker eten en goede bezorging. Zeker een aanrader.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sultan Pizzeria is werkelijk een grote aanwinst voor ons dorp. De pizza's zijn verrukkelijk en de prijs is prima te doen. Ga zo door, Sultan Pizzeria!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu al een aantal keer van alles besteld pizza, pasta en shoarma en iedere keer worden we weer verrast. Elke maaltijd is een feestje en de service is top. Dikke 5 sterren zeker waard. ✔️👌👍

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker alleen niet erg warm jammer genoeg

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza met doner en broodje shoarma besteld. Erg lekker en goed gevuld. Smaak shoarma goed en niet vet. Top!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's niet heel groot, lekker en betaalbaar. Iets later dan agffgesproken bezorgd, drankjes erbij om de verttaging te compenseren vielen goed in de smaak. Voor herhaling vatbaar!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza en op tijd bezorgd

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer errug lekker...

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pc uitgevallen met de bestellingen, dus duurde het iets langer dan normaal. Maar het smaakte er absoluut niet minder om.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Meer dan voldoende en goede kwaliteit

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog warm bij de bezorging. Bezorger netjes op tijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en heel snel bezorgd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, eten was goed. Vriendelijke bezorger!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere patat, mayo was wat aan de stevige kant maar wel lekker. Helaas was de pindasaus koud

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Waar het in het begin toen ze net open waren regelmatig verkeerd ging door o.a bestellingen verkeerd, niet compleet of koud mee te geven, was onze bestelling nu compleet en warm! Heerlijke goed gevulde broodjes dönner en goed gevulde kapsalon. Er mag wel meer knoflooksaus gebruikt worden op zowel de broodjes als de bakjes. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker, wij zijn zeer tevreden over sultan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

goed lekker.maar wat ontzettend veel. zonde de helft was goed geweest

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede verse producten. Zou alleen iets meer knoflooksaus lusten op de kapsalon en broodjes.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zoals altijd!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ruim voldoende en snel bezorgd

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker, en perfect op tijd bezorgd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim voor de ophaal tijd klaar,was zelf een beetje vroeg. Dus precies op tijd . Lekker warm opgegeten En deze lokale ondernemer verdiend een pluim voor de service en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd, lekker eten en goede prijs-kwaliteit verhouding!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza met döner en saus. Was echt heerlijk, alleen de saus was niet echt te vinden, dat was het enige minpuntje. Je kan hier trouwens makkelijk met z'n tweeën van eten, meer dan genoeg.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, en netjes op tijd bezorgd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bolognese en Pizza Calabrese, smaakte prima en mooi op tijd

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gegeten!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, het bezorgen duurde helaas 1,5 uur. Vorige week wel erg snel bezorgd! Het was een drukke avond begrepen we. Groetjes Kim

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en snel.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en vriendelijke bezorging. Gr Peter.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, snelle bezrging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed te eten en keurig bezorgd. Gr Peter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, fijne mensen en prima bezorging! Vanavond weer heerlijk gegeten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het was goed warm en lekker

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Zeer tevreden klanten hier

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, op tijd en snel bezorgd

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld nav aanpassingen. Helaas toch de ui vergeten.. ;-). Bezorging was 15 min sneller! Toppie! Aardige mensen! Pizza’s waren lekker. Goede prijs/kwaliteit! Aanrader!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld. Zeer tevreden! Wij komen terug

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en netjes bezorgd lekkere pizza,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon mix was te zout. Verder waren de gerechten warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijk eten. Royale porties. Alleen geen losse saus.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! 2x broodjes doner en de Vulcano pizza wij zijn verkocht.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg snel en smaakt prima

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snelle en vriendelijk bezorging en een geweldige maaltijd. Zeer ruime porties en warm geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Service was prima pasta en pizza lekker ,het brood bij pasta was slap en zacht.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein foutje in de bestelling, werd vriendelijk behandeld door de bezorger en uiteindelijk de goede bestelling gekregen. Lekker eten!!!!! Dank je wel

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Helaas stonden er bij aankomst ongeveer 10 personen binnen, uiteraard niet op 1,5 meter. Lijkt me handig om hier wat aan te doen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry,het was smaakloos!!! Het is in de groenbak terecht gekomen!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel geleverd en smaakte prima. We hadden een kapsalon döner en Turkse döner.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten wat prima hetekip was ook echt heet 😉 alleen jammer van de frietjes die waren koud bij thuiskomst .(paar straten verder) maar voor herhaling vatbaar. 👍

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was koud

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed te eten en de bezorging was goed... Ga zeker vaker bestellen... Dank je wel.. Gr Peter.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer... Mooi op tijd.. Er komt zeker snel een volgende keer!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Het eten was heel erg lekker. In de kapsalon zat heel veel vlees, dus dat vult ook goed. Het was ook fijn dat je een tijdsindicatie krijgt toegestuurd met de tijd waarop je het eten kan verwachten. Wij zullen zeker vaker eten bij jullie bestellen.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn zeker een aanrader! Goed spul jonguh !!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich prima qua hoeveelheid, kipstukjes kleiner maken zodat saus smaak er beter intrekt.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en zeer snel bezorgd. Ook als men moeite herfst het adres te vinden wordt er snel contact opgenomen.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met deze aanwinst op het dorp! Heerlijke gerechten en blij met de bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Eten was heerlijk. Dik tevreden. Wij bestellen snel nog is!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden deze keer donner was heerlijk en de bezorging precies op tijd 👍

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.15 een bestelling gedaan, helaas kwam er gelijk een email dat de verwachtte bezorgtijd 18.15 was. Om 18.30 was er nog niets, gebeld en de bezorger zou zojuist vertrokken zijn. Deze kwam 18.45, het eten was zeker niet warm meer. Erg jammer.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak en lekker warm, de korst was een beetje droog

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17:41 en bestelling bezorgt om 19:40 terwijl we 10 minuten van Sultan vandaan wonen. We hebben gebeld en blijkbaar was er iets fout gegaan met de bestelling terwijl ik wel gewoon emails binnen had gehad dat het ontvangen was, bevestigd en onderweg. Toen we belde was dit blijkbaar niet zo en waren ze nog niet eens gemaakt. Erg jammer dat we 2,5 uur moesten wachten op onze bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was te laat klaar, maar de hoeveelheid en kwaliteit was super goed!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima turkse pizza. Goede smaak, als er dan 1 verbeterpunt zou moeten zijn kan die misschien in 2en worden gesneden zodat hij niet inzakt als je hem beetpakt. Maar dat is ook lastig te voorkomen bij zo'n grote turkse pizza haha. Lekker hoor

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en snel bezorgd (bezorg service is nieuw) De patat van sultan is ook erg lekker! In het begin hadden ze opstart problemen met sausjes vergeten of een pizza, maar mijn complimenten het gaat nu helemaal goed. En het eten is echt heel goed. Blij dat wij een goede zaak erbij hebben in het dorp. Succes sultan wij gaan veel bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de kapsalon en turkse pizza's en perfecte service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets later maar ws omdat het erg druk was, wat ik wel begrijp!! Héérlijk gegeten. Grote portie! Gaan we zeker nogmaals doen... en pizza's die onze dochter mag met haar allergieën... !!!!! Aanwinst voor t dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, kon gelijk mijn bestelling meenemen Lekker warm van genoten Goede zaak op het dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima broodje hete kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon groot was erg goed verhouding patat vlees was zo als ik vind dat het moet zijn lekker veel vlees. Eten was goed warm en precies op de tijd waarop ik het besteld had Dikke 👍

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan de doorgegeven tijd Goed en lekker eten

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan, precies op tijd gereed Opgehaald, lekker warm, voortaan maar zo bestellen. Super zaak voor Krimpen aan de Lek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mag wel wat meer knoflook saus op. Verder was het lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en nog voor de bevestigde tijd geleverd. Zeer grote vleesschotel, heerlijke smaak en niet vet. Pita’s en patat waren wel helaas wat aan de donkere kant. Daarom voor kwaliteit 4*.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.. Moesten er wel een tijdje op wachten, maar het was druk op zondagavond.. Zeker aan te bevelen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn heerlijk. Ophalen verliep stroef en duurde meer dan een half uur, terwijl de bestelling en betaling ruim van te voren via de website was geregeld.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Huisgemaakte Turkse pizza... Mega lekker! Uitermate vriendelijke en snelle levering, contactloos zoals het hoort, het eten was nog goed warm.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker! Ik had de volcano.... mmmmmm

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe SUPER!! Doen precies wat je vraagt als je het net iets anders wil! Heel vriendelijk. Snelle bezorging. Een geweldige aanwinst voor Krimpen aan de Lek.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer de allerlekkerste pizza's besteld bij jullie! Echt om je vingers bij op de eten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren online besteld, afgehaald en ik hoefde maar heel even te wachten. Heerlijk gegeten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruik minder zout, beter te weinig zout als te veel. Aflevering 15 minuten later dan aangegeven, beter geen tijd te noemen.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima van kwaliteit, en heerlijk ga zo door

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip weinig smaak en droog Knoflook saus weinig smaak Turkse pizza met kip slecht opgerold viel uitelkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Een aanwi st voor ons dorp.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en smaakte gewoon goed

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel veel lekker vlees, maar je moet om doorgebakken patat vragen, de patat die wij kregen sloeg nergens op. Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles echt lekker en niet duur

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere kapsalon en dat gewoon in het dorp. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

4 dönner kapsalon besteld. Zelf ophalen, stond niet klaar, systeem werkt niet altijd mee. Bezorgen pas na 20.00, blijkt dat als je belt dat ze soms toch bezorgen voor die tijd. Allemaal kinderziektes, komt vast goed. Belangrijkste vind ik dat het eten goed was, smaakte prima en goed warm.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker broodje! Snelle service en zeer vriendelijke dame die het bezorgde. Goede aanwinst voor het dorp en een echte aanrader.