Beoordelingen van Sultan Pizzeria Krimpen aan de Lek

Recente recensies van Sultan Pizzeria Krimpen aan de Lek

5 sterren na 19 reviews

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker! Ik had de volcano.... mmmmmm

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe SUPER!! Doen precies wat je vraagt als je het net iets anders wil! Heel vriendelijk. Snelle bezorging. Een geweldige aanwinst voor Krimpen aan de Lek.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer de allerlekkerste pizza's besteld bij jullie! Echt om je vingers bij op de eten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren online besteld, afgehaald en ik hoefde maar heel even te wachten. Heerlijk gegeten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebruik minder zout, beter te weinig zout als te veel. Aflevering 15 minuten later dan aangegeven, beter geen tijd te noemen.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima van kwaliteit, en heerlijk ga zo door

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip weinig smaak en droog Knoflook saus weinig smaak Turkse pizza met kip slecht opgerold viel uitelkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Een aanwi st voor ons dorp.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en smaakte gewoon goed

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel veel lekker vlees, maar je moet om doorgebakken patat vragen, de patat die wij kregen sloeg nergens op. Verder erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles echt lekker en niet duur

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere kapsalon en dat gewoon in het dorp. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

4 dönner kapsalon besteld. Zelf ophalen, stond niet klaar, systeem werkt niet altijd mee. Bezorgen pas na 20.00, blijkt dat als je belt dat ze soms toch bezorgen voor die tijd. Allemaal kinderziektes, komt vast goed. Belangrijkste vind ik dat het eten goed was, smaakte prima en goed warm.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker broodje! Snelle service en zeer vriendelijke dame die het bezorgde. Goede aanwinst voor het dorp en een echte aanrader.